Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle laat opnieuw spelers gaan


29 maart 2006 - FC Zwolle neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Dominggus Lim-Duan, Mauro Alexandre da Silva Almeida en Ronald Breinburg. De aflopende contracten worden niet verlengd, de spelers hebben zodoende komende zomer de transfervrij status.


De 22 jarige Lim-Duan maakte al op zeventien jarige leeftijd zijn debuut voor FC Zwolle. In totaal speelde hij 149 competitieduels voor Zwolle. Lim-Duan stond lange tijd te boek als een grote belofte maar wist de definitieve sprong niet te maken. Dit siezoen speelt Lim-Duan op huurbasis voor Excelsior.

De Portugese verdediger Mauro Alexandre da Silva Almeida kwam in de winter van 2004 naar FC Zwolle. De 24 jarige Almeida groeide in snelle tijd uit tot een stabiele factor in de Zwolse defensie. In totaal speelde Almeida 72 competitieduels voor Zwolle.

Ook verdediger Ronald Breinburg moet Zwolle komende zomer verlaten. Breinburg speelt sinds de zomer van 2004 voor Zwolle toen de club hem overnam van FC Volendam. De 25 jarige brak begin dit seizoen zijn linkerenkel en is inmiddels weer een maand fit.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de aflopende contracten van Stefan Teelen, Remco Schol, Arco Jochemsen en Dion Esajas niet zouden worden verlengd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!