Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mitchell Pique niet naar De Graafschap


30 maart 2006 - De Graafschap lijkt niet de nieuwe club te worden van Mitchell Pique. Beide partijen leken een akkoord te hebben bereikt totdat Pique volgens De Graafschap kwam met aanvullende eisen. De linksbenige Pique gaf eerder al aan toe te zijn aan een stapje hoger, zodoende is hij ook niet van plan zijn aflopende contract bij Cambuur Leeuwarden te verlengen.

Technisch directeur Han Berger van De Graafschap: “Toen we akkoord dachten te zijn, kwamen er ineens allerlei aanvullende voorwaarden van zijn kant. Dan gaat er een streep door, we willen hier wel eerlijke spelers hebben.”

De 26 jarige Pique speelde in het verleden voor Ajax, FC Twente, Haarlem, RBC Roosendaal, TOP Oss en de afgelopen twee seizoenen Cambuur Leeuwarden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!