Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel ontvangt schikkingsvoorstel van vier duels


5 november 2003 - Mark van Bommel heeft van de openbare aanklager van de KNVB een schikkingsvoorstel van vier duels ontvangen, waarvan één voorwaardelijk. Naar aanleiding van het duel PSV - Ajax (2-2) waarbij de PSV captain met opzet Ajax aanvoerder Rafael van der Vaart blokkeerde met zijn elleboog werd er een vooronderzoek gestart. Uit dit onderzoek is nu dus het schikkingsvoorstel gerolt.


Het zal Van Bommel weinig uitmaken of hij zal worden geschorst. De middenvelder is tot de winterstop namelijk uitgeschakeld door een liesoperatie. De PSV aanvoerder zal deze straf dan waarschijnlijk ook accepteren. Van der Vaart accepteerde vorige week al de straf van vier duels waarvan één voorwaardelijk waardoor hij al de 'topper' Ajax-AZ moest missen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!