Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC zal Zico Tumba weken moeten missen


5 november 2003 - NEC zal het de komende weken moeten stellen zonder spits Zico Tumba. De aanvaller moest maandagavond al na 10 minuten het veld verlaten toen hij met Jong N.E.C. speelde tegen Jong Cambuur Leeuwarden. Gisteren bleek dat Tumba een spierscheuring in de linkerhamstring heeft opgelopen. Het herstel zal zo'n drie tot zes weken in beslag nemen.

Met de blessure van Jeffrey Leiwakabessy gaat het de goede kant op. De verdediger moest zaterdag in de wedstrijd tegen RBC met een kneuzing aan zijn knie het veld vroegtijdig verlaten. Waarschijnlijk zal Leiwakabessy net op tijd hersteld zijn om zondag te kunnen spelen tegen FC Groningen.

Patrick Ax hervatte maandag voor het eerst sinds zijn blessure - hij scheurde half oktober de band tussen kuit- en scheenbeen - de looptraining. Het herstel van Ax loopt net als het herstel van Pascal Heije, voorspoedig. (www.nec-nijmegen.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!