Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Zwarthoed langer bij AZ


5 november 2003 - AZ heeft haar talentvolle doelman Theo Zwarthoed langer aan zich weten te binden. Er werd al enige tijd gesproken met de pas 20 jarige doelman over contractverlenging en dat is nu eindelijk helemaal rond. De doelman, die nog een contract had tot het einde van het seizoen, tekende een nieuw en verbeterd contract tot de zomer van 2007. Gisteren verlengde ook al Tim de Cler zijn contract bij AZ.

Directeur voetbalzaken van AZ, Martin van Geel over de contractverlenging op AZ.nl: “Theo Zwarthoed heeft het vorig jaar voortreffelijk gedaan toen er plotseling een beroep op hem gedaan moest worden. Hij is momenteel de tweede doelman van AZ en zal zich de komende jaren doorontwikkelen.” Zwarthoed is doelman van Jong Oranje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!