Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Abdellaoui geen verdachte in drugszaak


5 november 2003 - Justitie in Breda heeft woensdag bevestigd dat Yassine Abdellaoui niet verdacht wordt van betrokkenheid in drugshandel. De advocaat van de Graafschap-speler ontkende dat al eerder. Vandaag verscheen in het Algemeen Dagblad een bericht dat de aanvaller verdachte was in een grote XTC-zaak.


Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag in haar uitgave dat Abdellaoui en nog twee Nederlandse profs tot voor kort actief zijn geweest in de export en verspreiding van xtc-pillen. Zij zeggen zich te baseren op een rapport van de Criminele Inlichten Eenheid. Abdellaoui zit al ruim een maand vast, omdat hij wordt verdacht van het witwassen van twee miljoen euro via Jamaica naar de Kaaimaneilanden.Bron: Omroep GelderlandVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!