Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Begois volgt Roorda op bij Roda JC


6 november 2003 - Roda JC zal geen vervanger aantrekken voor de naar FC Groningen vertrekkende Bas Roorda. De doelman vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij naar de Groningers vanwege een aflopend contract in Limburg. Zijn plaats in de selectie wordt opgevangen met de jonge Kevin Begois, dit seizoen wordt de jonge Belg verhuurd aan VVV Venlo.


Begois werd vorig jaar in de winterstop overgenomen van het toen al bijna failliete KV Mechelen. De doelman werd direct verhuurd aan VVV Venlo waar hij tot het einde van het seizoen zal blijevn. Begois maakt een goede sterke indruk in Venlo en d at heeft Roda doen besloten de jonge Belg een kans te geven in haar selectie. Ook Ken Leemans werd vorig jaar overgenomen van KV Mechelen, het is nog onbekend of ook deze jonge Belg de overstap maakt naar Kerkrade.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!