Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht - Auxerre blijft 0-0


6 november 2003 - Heel Auxerre had nog nooit van Utrecht gehoord, de Franse televisie verkoos de wedstrijd Bordeaux - Hearts boven de wedstrijd FC Utrecht - Auxerre. Echter, Guy Roux wist wel beter, hij zag de laatste wedstrijden van FC Utrecht live in het stadion en zag tegen Heerenveen dat het een zware dobber gaat worden. FC Utrecht - Auxerre eindigde vandaag in een 0-0 gelijkspel.


In het eerste half uur zette FC Utrecht gelijk gas en zette Auxerre onder druk. Met als opvallende man Pascal Bosschaart die duidelijk de lijnen uitzette op het veld met als compaan Tanghe. De Fransen houden ervan als de tegenstander gaat voetballen, zodat ze met een counter de wedstrijd kunnen beslissen. Echter de verdediging van FC Utrecht had Cisse, Kapo en Kalou in de zak.

Echter de spelers beukten op een muur van Franse verdedigers die goed hun taak volbrachten. Auxerre is een Europees gelouterde ploeg die het spelletje goed kan spelen en precies de rand van de hoed weet. Na een half uur goed spel van FC Utrecht, goede combinaties, vd Brink die Cisse goed aan banden legde en een hardwerkende de Jong, was het Auxerre die de aanval ging zoeken. Ze namen voor even het heft in handen en het gevaar kwam gelijk, maar Ponk wist een aantal ballen goed te houden, waardoor de wedstrijd een wedstrijd bleef.

In de tweede helft was het weer aan Utrecht om orde op zaken te stellen. Vd Bergh werd goed afgedekt waardoor hij niet vaak de diepte in kon gaan om gevaarlijk te worden met zijn voorzetten. Dat hadden de Fransen goed afgeschermd en ze hadden vd Haar goed afgeschermd om als aanspeelpunt te fungeren. Hij werd kort gedekt, dus als vd Haar de bal aangespeeld kreeg, kon hij moeilijk zijn eerste actie maken. De aanval van Utrecht kon zodoende geen vuist maken tegen de verdediging van Auxerre. Echter het middenveld was heer en meester op het veld. Met Bosschaart, Tanghe en de Jong als de belangrijke spelers van deze avond. Op een enkele dribbel van Kalou na, komt er maar weinig gevaar af van de spitsen van Auxerre. Zwaanswijk en vd Brink hebben het centrum goed onder controle. Lamey en Shew Atjon spelen ook een zeer degelijke wedstrijd en ze ondersteunen het middenveld met hun acties.

In de 61e minuut komt de Groot in het veld voor Leitoe, speelde goed, nam de bal goed aan, alleen in de actie vaak balverlies aan de tegenpartij, maar zeer strijdig gestreden. Het gevaar komt nog van een paar afstandschoten, maar Ponk weet de ballen goed te keren, hij houdt ons aardig in de wedstrijd. In de 78e minuut komt Broerse in het veld voor de moegestreden de Jong. Hij heeft al een gele kaart op zak en laat het soms afleggen, teken voor Booy om de wissel erin te gooien.

Auxerre ziet het ook in dat het een goed resultaat is in een uitwedstrijd en Utrecht heeft er ook vrede mee, ze kunnen niet echt bij het doel van Cool komen en dan is 0-0 een mooie uitslag, vooral tegen Auxerre. Utrecht blijft uitzicht houden op de derde ronde van de UEFA Cup (http://www.forza-utreg.nl/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!