Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink gunt Kezman week vakantie


7 november 2003 - Mateja Kezman krijgt een weekje vrij af van PSV coach Guus Hiddink. De PSV aanvaller is nog steeds geschorst en zou zodoende sowieso het duel PSV - RBC Roosendaal moeten missen. Kezman zal nu op vakantie gaan en Hiddink hoopt dat hij er dan weer mentaal helemaal boven op is. De spits heeft natuurlijk de nodige tegenslagen moeten verwerken de afgelopen weken.


Een rode kaart tegen ADO Den Haag waar er spreekkoren waren over zijn moeder. De nasleep van deze rode kaart mondde uit in een schorsing van drie duels. Kezman staat ook al weer twee jaar 'droog' in Champions League en wist ook tegen AEK Athene niet te scoren ondanks enkele goede mogelijkheden. En dan nog de Servische bende die hem wilde ontvoeren.

Hiddink hoopt nu dat de topscorer van de Holland Casino Eredivisie de knop kan omdraaien en weer de oude wordt. "Hij krijgt de gelegenheid om even een paar dagen de knop om te zetten. Met name de gebeurtenissen in zijn privé-leven hebben toch een grote impact gehad", aldus Hiddink in De Telegraaf.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!