Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV komt niet langs RBC Roosendaal


8 november 2003 - PSV heeft vandaag in eigen huis dure punten verspeeld tegen RBC Roosendaal. In eigen huis speelde men met 1-1 gelijk tegen de ploeg van trainer Robert Maaskant. In tegenstelling tot afgelopen woensdag tegen AEK Athene moest PSV het doen zonder de geschorste Mateja Kezman. Ook het centrale middenveldsduo Mark van Bommel en Johann Vogel was natuurlijk nog niet van de partij.


Het was werkelijk waar de slechtste wedstrijd van PSV dit seizoen. Ondanks dat kwam men al vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt van RBC verdediger Molenaar. Echter er werd hierop geen kans meer afgedwongen.

Een kwartier voor het einde maakte RBC de terechte gelijkmaker door Thompson. Na de gelijkmaker probeerde PSV het nog wel maar was ook toen niet in staat om het RBC echt moeilijk te maken. RBC blijft dus verbazen en pakt nu dus ook punten tegen de topteams. Het was echter ook een hele slechte avond voor PSV.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!