Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC pakt opnieuw winst in thuisduel


8 november 2003 - Roda JC pakte afgelopen week haar eerste thuisoverwinning in de Holland Casino Eredivisie tegen ADO Den Haag. Vandaag moest men opnieuw in het eigen Parkstad Limburg Stadion spelen en won men opnieuw. Door een doelpunt vlak voor tijd van Anastasiou won men met 2-1 van FC Twente.


FC Twente-coach Vanedereycken koos vandaag in het doel voor Cees Paauwe, de jongere broer van Feyenoord aanvoerder Patrick Paauwe. De afgelopen weken maakte PSV-huurling Jelle ten Rouwelaar een iets wat onzekere indruk. Tevens stond Ramzi gewoon in de basis ondanks de verhalen van de voorbije week waar waarin hij samen met De Graafschap aanvaller Abdellaoui en Eindhoven verdediger Prommayon in verband werd gebracht met witwaspraktijken en XTC handel.Roda JC en FC Twente hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht, de doelpunten werden dan ook netjes over beide teams eerlijk verdeeld. Na zestien minuten opende Chris van der Weerden de score, negen minuten later was het echter Ger Senden die de stand weer gelijk trok. Senden is de vervanger van Fatih Sonkaya die na zijn onnodige rode kaart enkele weken geleden tegen FC Volendam disciplinair werd geschorst door de clubleiding van Roda JC. Uiteindelijk won Roda met 2-1. Vlak voor het einde van het duel was het Anastasiou met een mooie kopbal die voor de winnende treffer zorgde.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!