Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lodewijks hoopt op nieuw contract Feyenoord


10 november 2003 - Patrick Lodewijks wil zich dit seizoen niet meer laten verdringen uit het eerste elftal van Feyenoord. De Eindhovenaar heeft genoten van zijn eerste jaar in Rotterdamse dienst, waarin hij meer dan een half seizoen de nummer één werd in de Kuip. Nu hij na tien wedstrijden zijn plaats weer terug heeft, zegt hij een 'over-mijn-lijk-mentaliteit' te zullen tonen als het om het verdedigen van zijn positie gaat.


Lodewijks denkt niet met extra spanningen te maken te hebben. ,,Dit is voor mij geen nieuwe situatie. Ik heb het vorig jaar ook meegemaakt. En het is net als toen aan mijzelf om in het team te blijven. Ik moet fit zijn en ik moet goed spelen. Zo simpel is het,'' zegt Lodewijks.

Voor zijn contractsituatie is de timing van zijn terugkeer niet verkeerd. De verbintenis van Lodewijks loopt komende zomer af. In de winterstop gaat hij met de leiding van Feyenoord praten over het lichten van een optie, die in zijn huidige contract is opgenomen.

Lodewijks: ,,Er is een optie van beide kanten om nog een jaartje langer door te gaan. Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar ik wil nu met deze ploeg eerst verder omhoog. Het team moet hard werken om overwinningen te behalen. De andere spelers hoeven zich om mij niet zoveel zorgen te maken. Ik ben ook niet bang voor een foutje, want ik ben heel positief denkend. In dit Feyenoord is iedereen op dit moment erg bezig met zijn eigen situatie. Laat dat eerst maar goed komen.''

Het is een publiek geheim dat Lodewijks en Zoetebier, die op de training wel als professionals met elkaar omgaan, geen boezemvrienden zijn. Lodewijks zei het gisteren wel heel 'sneu' te vinden dat Zoetebier juist in Volendam werd gepasseerd. ,,Hij heeft hier tien jaar gespeeld. Dan doet je dat wel iets.'' (Bron : Rotterdams Dagblad, www.rd.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!