Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht moet Bosschaart weken missen


10 november 2003 - Pascal Bosschaart zal niet worden opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor de play offs tegen Schotland. Dat is wel zeker. Gisteren viel de verdediger / middenvelder met een diepe vleeswond in zijn been uit in het met 1-0 gewonnen thuisduel tegen RKC Waalwijk. Bosschaart zal enkele weken uit de roulatie zijn.


Bosschaart heeft dus een bezoekje moeten brengen aan de clubarts van FC Utrecht die de wond heeft gehecht. De speler die in de belangstelling staat van Feyenoord, PSV en Manchester United zal enkele weken buitenspel staan. "Over twee weken mogen de hechtingen eruit, maar wanneer hij weer kan spelen, is onbekend", aldus clubarts Frank van Hellemondt op http://www.fcutrecht.nl/.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!