Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II en NAC lijken zich te handhaven


6 mei 2006 - Willem II en NAC Breda hebben een uitstekende uitgangspositie bereikt voor lijfsbehoud. NAC Breda kwam weliswaar in en tegen Volendam met de schrik vrij maar won wel, terwijl Willem II via een late treffer van Kerekes in Doetinchem van De Graafschap won.


FC Volendam - NAC Breda 1-2 (1-0)
NAC Breda speelde vandaag in tegenstellin tot de duels tegen bijvoorbeeld TOP Oss wel als een team. Het was vandaag sterker als Volendan en kreeg ook voldoende kansen. Gescoord werd er echter lang tijd, terwijl Volendam wel op voorsprong wist te komen.
Na acht minuten spelen was het Chaiat die de score opende dit na goed voorbereidend werk van Dissels. NAC drong aan kreeg ook voldoende kansen maar moest nog 50 minuten wachten voordat men op gelijke hoogte kwam. Het was Zwaanswijk die scoorde. In de slotfase van het duel was het Anouar Diba die opnieuw belangrijk was. Twee minuten voor tijd bezorgde hij met een schitterend afstandsschot NAC de zege.

De Graafschap - Willem II 0-1 (0-0)
Willem II heeft vandaag met 1-0 gewonnen in Doetinchem van De Graafschap. Het elftal van Zwamborn was vandaag zeker niet beter dan de Superboeren maar door een late treffer van Kerekes pakte men wel de winst.
De Graafschap had meer balbezit en kreeg ook de betere kansen. Zo was Donny de Groot tot tweemaal dicht bij de openingstreffer. Het was echter Kerekes die in de rebound van een schot van Moussa Dembele kon scoren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!