Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord verkoopt Salomon Kalou aan Chelsea'


6 mei 2006 - Chelsea maakt werk van Salomon Kalou. De Ivoriaanse aanvaller zou volgens de Engelse krant The Times komende zomer voor 4,4 miljoen euro naar de kampioen van Engeland gaan. Chelsea zou de speler direct weer voor een seizoen terugverhuren aan Feyenoord.


Komend seizoen zou Kalou dan alles in het werk kunnen stellen om een Nederlands paspoort te verkrijgen waardoor hij in de zomer van 2007 de definitieve overstap naar Engeland kan maken. De 20 jarige aanvaller is vooralsnog niet van plan zijn nog tot 2007 lopende contract te verlengen waardoor dit voor Feyenoord een goede optie zou zijn, alleen is de te ontvangen transfersom natuurlijk niet om over naar huis te schrijven.

De Portugese succescoach van Chelsea, Mourinho, is al een aantal malen gespot als aandachtig toeschouwer bij wedstrijden van Feyenoord. Daarnaast hebben beide partijen een goede verstandshouding. Op acht augustus speelt Feyenoord zelfs in de eigen Kuip tegen Chelsea dat in de sterkst mogelijk opstelling naar Rotterdam zal komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!