Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Henk ten Cate wordt nieuwe trainer Ajax


7 mei 2006 - Henk ten Cate wordt definitief de nieuwe trainer van Ajax, althans dat zou de clubleiding hebben laten weten aan SBS 6. De clubleiding van Ajax heeft het nieuws na afloop van de finale van de Gatorade Cup gemeld tegen enkele verslaggevers van SBS. Naast Blind zullen ook de overige leden van de technische staf door Ajax worden ontslagen.


Het leek niet het seizoen van Ajax en Danny Blind te worden. Ajax eindigde het seizoen op ruim twintig punten achterstand van kampioen PSV. Op de slotdag van de competitie wist Ajax zich met een vierde positie te kwalificeren voor de playoffs waar zou worden gestreden om een plaats in de voorronde van de Champions League.

In die playoffs wist Ajax het seizoen te redden. Het rekende eerst met aartsrivaal Feyenoord af, later versloeg men ook FC Groningen. Ajax ging daarmee de voorronde van de Champions League in. Het seizoen van Ajax werd vandaag helemaal gered toen door twee treffers van Huntelaar de Gatorade Cup werd gewonnen.

Het is onbekend met wie Henk ten Cate de technische staf van Ajax gaat vormen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!