Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ontkent akkoord met Ten Cate


8 mei 2006 - Ajax ontkent op haar website het akkoord tussen de club en Henk ten Cate. Gisteren werd na afloop van de gewonnen bekerfinale door een verslaggever van SB6 gemeld dat er inmiddels overeenstemming zou bereikt met de huidige assistent van FC Barcelona. Naast Danny Blind zou volgens de verslaggever ook de complete technische staf op straat komen.

Het statement van Ajax op de eigen website:

Volgens SBS 6 zou de clubleiding van Ajax hebben gemeld dat besloten is de technische staf te ontslaan. Ook zou door de clubleiding zijn gemeld dat Henk ten Cate bij Ajax getekend heeft als opvolger van Danny Blind. Deze berichten zijn onjuist. Er zijn door de clubleiding geen mededelingen van deze strekking gedaan. SBS 6 heeft tegenover Ajax verklaard dat deze onjuiste uitlatingen worden betreurd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!