Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Charlton Athletic legt Cory Gibbs vast


8 mei 2006 - Cory Gibbs speelt komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid voor Charlton Athletic. De 26 jarige Amerikaans international die bij Feyenoord transfervrij mocht vertrekken tekende bij de club uit de Engelse Premiership een voorcontract, Gibbs is namelijk nog in afwachtin van een definitief werkvergunning.


Gibbs op de website van Feyenoord: 'Het is altijd een droom van me geweest om in Engeland te spelen.' Er was voldoende belangstelling voor de Amerikaanse verdediger, die de afgelopen maanden op huurbasis speelde voor ADO Den Haag.

Zo hadden naast Charlton ook Middlesbrough, Bolton Wanderers en Reading interesse in de speler. Gibbs: 'Ik was gevleid door alle belangstelling, maar nog het meest onder de indruk van de vertegenwoordigers van Charlton en de plannen van voorzitter Richard voor de verdere ontwikkeling van deze club. Ik ben er van overtuigd dat ik teken voor een ambitieuze club met honger naar succes.'

Feyenoord trok Cory Gibbs in januari 2005 aan en werd al snel een vaste waarde in het elftal van Ruud Gullit. Afgelopen zomer liep Gibbs een zware knieblessure op in een interland van Team USA, eenmaal fit was Gullit vertrokken. Zijn vervanger Erwin Koeman zag het niet in de verdediger zeggen. Januari 2006 kreeg de speler dan ook toestemming om op huurbasis te gaan spelen voor ADO Den Haag.

De 26 jarige Gibbs speelde in totaal vijftien competitieduels voor Feyenoord. Bij ADO Den Haag speelde hij vijf competitieduels.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!