Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda ook volgend seizoen in Eredivisie


8 mei 2006 - NAC Breda blijft behouden voor de Eredivisie. Na de 2-1 zege in en tegen Volendam speelde men vandaag in Brabant met 0-0 gelijk. NAC speelde ruim een half uur met een man minder door een rode kaart van Timothy Derijck, het elftal van interimcoach John Karelse kwam danig onder druk maar Volendam kon de beslissende tik niet uitdelen.


Het is John Karelse gelukt. De interimcoach volgde tussentijds Cees Lok op en hield NAC Breda via TOP Oss en FC Volendam in de Eredivisie. Het was allemaal moeizaam maar het is de voormalig doelman samen met zijn assistenten gelukt. Zodoende kan NAC Breda komend seizoen weer met een schone lei aan het seizoen beginnen. Het is alleen nog onbekend of dat met Karelse als hoofdcoach is en met belangrijke spelers als David Mendes da Silva en in de playoffs geblesseerde Leonardo.

Ook vandaag was NAC Breda niet groots maar het wist in ieder geval geen doelpunten te incasseren. FC Volendam was zeker na het wegzenden van Derijck, die na 58 minuten spelen zijn tweede gele kaart kreeg, de bovenliggende partij. Het elftal van Ernie Brandts had een sterk veldoverwicht en kreeg verschillende kansen op de openingstreffer. Deze goal bleef uit en via de counter kon NAC zelfs nog bijna profiteren.

Een gelijkspel dus vandaag in het Rat Verlegh Stadion. NAC speelt daarmee ook volgend seizoen in de Eredivisie. De komende maanden zal er nog hard moeten worden gewerkt om er bij NAC een sterk collectief van te maken. Het afgelopen seizoen is meerdere malen gebleken dat er individueel voldoende kwaliteit is maar dat het geen team is.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!