Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'NAC Breda benadert Robert Maaskant'


8 mei 2006 - NAC Breda is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Interimcoach John Karelse lijkt opnieuw assistent te gaan worden. De clubleiding van de Bredase club zou inmiddels al Robert Maaskant hebben benaderd, zo meldde Johan Derksen in het RTL programma Voetbal Insite.


De voorzitter van RBC Roosendaal, de heer Pollemans lijkt al rekening te houden met een vertrek van zijn trainer. 'Voor het imago van de club zou een vertrek van Maaskant een aderlating zijn, maar financieel een meevaller', aldus de voorzitter deze week in Voetbal International.
Het zou de derde club in een jaar zijn voor Maaskant. De oefenmeester begon het seizoen 2005/2006 als coach van Willem II. Na een teleurstellende seizoensstart werd hij aan de kant gezet, al snel vond hij onderdak met RBC Roosendaal. Ook Maaskant kon RBC niet behoeden voor de al verwachte degradatie.

Ondertussen is bekend geworden dat Edwin Zoetebier voor twee seizoenen is vastgelegd. Het nieuws lekte al eerder uit maar werd door de handhaving pas vandaag officieel. Eerder contracteerde NAC ook al Rob Wielaert (NEC). Daarnaast zou NAC graag Earnest Stewart willen vastleggen als nieuwe technisch directeur, momenteel is hij werkzaam in eenzelfde functie bij VVV Venlo.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!