Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax neemt afscheid van Danny Blind


10 mei 2006 - Het is dan eindelijk officieel. Ajax neemt afscheid van Danny Blind als hoofdtrainer van de Amsterdammers. Ondanks een goed seizoenseinde met het behalen van de voorronde van de Champions League en het binnenhalen van de nationale beker komt er een einde aan de samenwerking. Ajax gaat ook niet verder met de assistenten van Blind, oer-Ajacieden Ruud Krol en Gerard van der Lem


Ajax heeft op haar website een aantal redenen geformuleerd. Op basis van deze redenen komt er een einde aan de samenwerking. VoetbalPlus.nl wil u deze niet onthouden.

·Het eerste elftal van Ajax heeft de belangrijkste doelstelling, te weten daadwerkelijk meestrijden om het landskampioenschap, niet behaald.

·Het eerste elftal van Ajax heeft gedurende het afgelopen seizoen niet het gewenste voetbal gespeeld, namelijk attractief, aanvallend en dominant voetbal.

·Zowel de progressie van het collectief als van individuele spelers - een enkele uitzondering daargelaten - is, in de periode van ruim een jaar, onvoldoende.

Ajax meldt verder dat de beoordeling van de technische staf is gegaan over de gehele periode van veertien maanden waarbij Blind aan het roer stond. Gisteren zou uiteindelijk pas de beslissing over het al dan niet aanblijven van Blind zijn gevallen. Ajax geeft verder aan dat het de commotie betreurt die er de afgelopen periode over Blind is geweest.

Wed 15 euro GRATIS op de UEFA Cup finale van vanavond in Eindhoven tussen Middlesbrough en Sevilla!!!
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!