Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV Apeldoorn verzekert zich van Salem en Davids


11 mei 2006 - AGOVV Apeldoorn heeft zich voor komend seizoen versterkt met Yannick Salem (De Graafschap) en Jaap Davids (Vitesse). Salem tekende in Apeldoorn een driejarig contract, terwijl Davids voor de periode van een seizoen zal worden gehuurd van Vitesse.

De Graafschap legde Salem pas in de zomer van 2005 vast. In Doetinchem wist de speler echter geen basisplaats te verkrijgen, wel kwam hij regelmatig als invaller in het veld. In totaal speelde Salem 23 competitieduels en scoorde de aanvaller drie maal.

De 21 jarige Jaap Davids speelde dit seizoen op huurbasis voor FC Den Bosch. De rechtsback was lange tijd een vaste waarde in het elftal van Theo Bos maar werd op het einde van de competitie uit de selectie gezet toen hij te laat op de training verscheen. Het betekende voor Den Bosch de spreekwoordelijke druppel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!