Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag legt Santi Kolk vast


11 mei 2006 - ADO Den Haag heeft zich voor komend seizoen versterkt met Santi Kolk. De 24 jarige aanvaller tekende bij de Residentieclub een contract voor twee seizoenen. Kolk speelde in het seizoen 1999/2000 ook al voor ADO Den Haag waar hij een transfer naar SC Heerenveen verdiende.


Heerenveen nam Kolk in de zomer van 2000 over van Den Haag. Kolk leek een grote toekomst tegemoet te gaan maar alles pakte ander uit. Uiteindelijk werd de aanvaller drie keer verhuurd door Heerenveen. Zo speelde hij op huurbasis voor RKC Waalwijk, ADO Den Haag en FC Den Bosch.

In 2004 nam Feyenoord de aanvaller transfervrij over van Heerenveen. Kolk werd direct verhuurd aan Excelsior maar ook in Kralingen breek de echte doorbraak uit. Uiteindelijk werd de speler in de zomer van 2005 geruild met Lim-Duan, zodat zowel Zwolle als Excelsior over een gemotiveerde speler kon beschikken. Bij FC Zwolle ging het crescendo. Kolk scoorde 18 treffers in 29 duels en scoorde ook nog eens vijf goals in de playoffs. Hiermee verdiende Kolk nu een transfer naar ADO Den Haag.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!