Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandenborre bezorgt Rode Duivels zege


11 mei 2006 - De Rode Duivels zijn komende zomer helaas niet in Duitsland te bewonderen. Dat is Saoudi ArabiŽ wel. Vandaag stond er in het Nederlandse Sittard een duel tussen beide landen op het programma. BelgiŽ was vandaag in een zwak duel de iets betere ploeg en won dan ook met 2-1 van de WK-deelnemer.


Bondscoach Renť Vandereycken had in vergelijking met eerdere wedstrijden weer een aantal nieuwe namen. De bondscoach lijkt een weg in te slaan met jonge talentvolle spelers. Vandaag kregen Steven Defour, Pieter Collen, Tom Caluwť en Thomas Vermaelen basisplaatsen. De balans vandaag in het elftal was ver te zoeken, maar zoveel routiniers zijn er dan ook niet in het Belgische voetbal.

Al na drie minuten spelen opende FC Utrecht middenvelder en debutant Tom Caluwť met een fraaie goal de score. Hierop zakte de Rode Duivels ver weg en kwamen de Saoudi's dan ook terecht terug in het duel door een treffer van Nawaf Al-Temyat ('30).

In de tweede helft zou Vandenborre een zwak spelend BelgiŽ opnieuw op voorsprong te zetten. De Anderlecht speler zette zelfs de aanval op en scoorde daarna. Huysegems was daarna nog dichtbij de 3-1 maar een derde tegengoal bleef WK-deelnemer Saoudi ArabiŽ bespaard.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!