Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drazen Brncic begint proefperiode vandaag


11 november 2003 - Vitesse krijgt dan toch Drazen Brncic op proef. Gisteren zou de speler al op proef komen maar werd er om uitstel gevraagd, het was toen volgens de media onbekend wanneer de middenvelder dan wel op proef zou komen. Volgens Vitesse had hij gisteren al aangegeven vandaag gewoon present te kunnen zijn. Dat zal hij dan ook zijn.


"Het is niets bijzonders", zegt Jan Streuer, technisch manager van Vitesse, in dagblad De Gelderlander. "Hij moet een aantal zaken doen, waardoor hij liever een dag later komt. Dat is geen probleem." Brncic zit sinds deze zomer zonder contract en is dus transfervrij. Tevens is Brncic wanneer hij een contract krijgt per direct inzetbaar. Een speler die nog bij een buitenlandse club onder contract staat zal dit niet zijn of de wereldvoetbalbond FIFA moet toestemming geven.

Brncic is een 32 jarige Kroaat die ook in het bezit is van een Belgisch paspoort. De middenvelder valt dus buiten de 'buitenlander'-regel waardoor hij 150% van het gemiddeld salaris van een voetballer in Nederland moet ontvangen. De middenvelder speelde voor Charleroi, Cremonese, AC Milan, Inter, Monza, Vicenza en Venezia. Onlangs testte Vitesse nog de Griekse goaltjesdief Alexio Alexandris. Ondanks dat hij bewees een doelpuntenmaker te zijn was hij niet het type spits wat Vitesse zocht.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!