Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sjoerd Rensen langer bij FC Dordrecht


12 mei 2006 - FC Dordrecht heeft de selectie voor komend seizoen nog verre van rond. Inmiddels zijn slechts twaalf spelers voor komend seizoen verzekerd van een plaats in de selectie. Vandaag is bekend geworden dat ook reservedoelman Sjoerd Rensen aanblijft. Rensen tekende een nieuw 1-jarig contract.


De 22 jarige Rensen kwam in de zomer van 2005 over van Vitesse en speelde vorig seizoen als reservedoelman achter Van der Werff 1 wedstrijd in het eerste elftal. Komend seizoen moet Rensen de concurrentie aangaan met Frank Kooiman die overkwam van Sparta Rotterdam.

Rensen organiseert overigens op zaterdag 27 mei een Guinness Book of Record poging en jij kan daar ook bij zijn! Rensen wil ondersteunt met onder meer Hans Vonk, Joost Terol en Kenneth Vermeer in totaal 1000 keepers een professionele training geven. Doe jij ook mee? Meld je dan nu aan! Duizendopeendag.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!