Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht test linksback en linksbuiten


14 mei 2006 - FC Utrecht heeft afgelopen zaterdag een oefenduel tegen de amateurs van Oosterhout aangegrepen om twee spelers te testen. Het ging om de Uruguyaan Pablo Caceres en aanvaller Lorenzo Wouter.


Caceres speelde de afgelopen maanden bij Jong FC Twente, daarvoor kwam hij uit voor de Uruguyaanse topclub Danubio. In Enschede bleef een doorbraak van de jeugdinternational vooralsnog uit. De linksbenige Caceres probeert het nu bij FC Utrecht. Caceres, op de website van FC Utrecht wordt gemeld dat de testspeler Caserec heet, speelde in het met 7-0 gewonnen duel de volle negentig minuten mee.

Wouter doorliep de jeugdopleiding van Ajax en Anderlecht, momenteel zit de aanvaller zonder club. Evenals Caceres maakte ook Wouter een goede indruk. De linksbuiten nam zaterdag zelfs nog een treffer voor zijn rekening. Wouter is ook een selectielid van Suriprofs dat vandaag aantreed tegen een talententeam uit de Gouden Gids Divisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!