Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC hoopt op Schotse verdediger


15 mei 2006 - NEC hoopt zich komende zomer te kunnen versterken met de Schotse verdediger Kevin McNaugthon, zo meldt Omroep Gelderland. De 23 jarige verdediger van Aberdeen is sinds kort international van Schotland. Naast NEC zouden ook het Noorse Brann Bergen en enkele Engelse clubs belangstelling hebben.

McNaugthon is inzetbaar als rechtsback maar kan ook goed uit de voeten in het centrum van de verdediging. De verdediger heeft inmiddels al te kennen gegeven dat hij Aberdeen en Schotland deze zomer wil verlaten. Voor NEC is er het voordeel dat voormalig coach Jimmy Calderwood nu als manager werkzaam is bij Aberdeen.

NEC zou de nodige concurrentie ondervinden. Naast Brann Bergen die zich al officieel zou hebben gemeld bij Aberdeen, zouden volgens Schotse media ook enkele clubs uit Engeland interesse hebben. Eerder dit seizoen werd de verdediger nog in verband gebracht met Fulham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!