Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nourdin Boukhari kiest voor Frans avontuur


15 mei 2006 - Nourdin Boukhari verlaat komende zomer Nederland om te gaan spelen in de Franse Ligue 1, zo heeft zijn zaakwaarnemer bekend gemaakt. Boukhari had bij Ajax een aflopend contract en kan derhalve transfervrij naar Nantes vertrekken. De nummer veertien van Frankrijk legte Boukhari voor vier seizoenen vast.


Nantes heeft een teleurstellend seizoen in Frankrijk achter de rug en wil komend seizoen weer gaan strijden om Europees voetbal. Inmiddels zijn al de nodige spelers daarvoor aangetrokken, ook Boukhari speelt een belangrijke rol in die plannen.

Boukhari speelde sinds het seizoen 2002/2003 voor Ajax, de Amsterdammers namen hem over van Sparta Rotterdam. In het seizoen 2003/2004 werd de aanvallende middenvelder verhuurd aan NAC Breda. Dit seizoen wist de 25 jarige Boukhari pas echt door te breken.

De aanvallende middenvelder pakte bij Ajax een bewogen seizoen door. Boukhari werd halverwege het seizoen nog door zijn eigen fans uitgefloten en zijn contract zou in Amsterdam niet worden verlengd. Door een aantal blessures greep Boukhari zijn kans en werd hij een belangrijke pion in het elftal van de Amsterdammers. Mede dankzij het goede spel van Boukhari veroverde Ajax een plaats in de voorronde van de Champions League en won het de beker.

Ajax deed de speler enkele weken geleden dan ook een aanbieding om langer in Amsterdam te blijven. Boukhari twijfelde lang maar ging uiteindelijk toch in op de aanbiedin van het Franse Nantes.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!