Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Franse verdediger voor Vitesse


15 mei 2006 - Vitesse staat op het punt zich te versterken met Sebastien Sansoni. De Franse verdediger van het Griekse Ethnikos Asteras is al akkoord met Vitesse en onderging afgelopen weekend al een medische keuring. Vitesse wil het nieuws pas bekendmaken wanneer de onderhandelingen met Heerenveen over Dingsdag zijn afgerond, door het uitlekken van het nieuws zou de onderhandelingspositie van de club uit Arnhem verslechteren.


De 28 jarige Sansoni speelde in eigen land voor FC Martigues en LB Chateauroux. Via het Zwitserse Xamax Neuchatel speelde hij het afgelopen seizoen in de Griekse eerste divisie. De linksbenige verdediger zal transfervrij de overstap maken naar Vitesse en moet Dingsdag opvolgen.

Dingsdag is het met Heerenveen al enige tijd eens over een contract van vier seizoenen. Alleen is er tot dusver geen akkoord tussen Vitesse en Heerenveen, volgens insiders vraagt Vitesse de hoofdprijs voor de linksbenige verdediger. Dingsdag heeft bij Vitesse nog een contract tot de zomer van 2008.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!