Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord verhuurt Zuiverloon aan NEC'


16 mei 2006 - Feyenoord is ook komend seizoen van plan Gianni Zuiverloon te verhuren aan een club uit de Eredivisie. NEC is de voornaamste kandidaat om de negentienjarige middenvelder op huurbasis over te nemen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord verhuurde Zuiverloon het afgelopen seizoen aan RKC Waalwijk.

De nieuwe trainer van NEC, Mario Been, kent de middenvelder nog uit zijn tijd bij Jong Feyenoord. Zuiverloon moet bij NEC Björn van der Doelen vervangen die bezig was aan zijn laatste seizoen. Eerder werd verwacht dat Zuiverloon juist zou gaan terugkeren bij Feyenoord. Onlangs heeft Feyenoord in een persoonlijk gesprek met Zuiverloon laten weten dat er komend seizoen nog geen plaats voor de speler is.

'Feyenoord zei eerlijk dat Gianni komend jaar op weinig speelminuten hoefde te rekenen,' zegt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht in het Algemeen Dagblad. 'Bovendien waren er in de ogen van Feyenoord nog enkele punten die Zuiverloon moest verbeteren voordat hij de stap naar het eerste kan maken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!