Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle aast op Marcel Akerboom


16 mei 2006 - Het ziet er steeds meer naar uit dat Marcel Akerboom komende zomer Fortuna Sittard gaat verruilen voor FC Zwolle. Er waren al langer geruchten over een mogelijk vertrek van de centrale verdediger bij Fortuna Sittard, inmiddels zou Zwolle zich nu ook officieel hebben gemeld.


De inmiddels 24 jarige Akerboom genoot zijn opleiding bij Ajax maar zou zijn debuut maken in het betaald voetbal bij Fortuna Sittard. In het seizoen 2000/2001 maakte hij in de Eredivisie zijn debuut voor de Limburgers. Tot dusver speelde Akerboom 153 competitieduels voor Fortuna Sittard en nu lijkt de verdediger toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Vorig seizoen verlengde Akerboom nog zijn verbintenis bij Fortuna Sittard waardoor hij nog tot de zomer van 2007 onder contract staat. Fortuna Sittard zal zodoende een kleine transfersom vragen voor Akerboom. De supporters van Fortuna gaan in ieder geval al uit van een transfer.

Overigens heeft Fortuna Sittard momenteel Brahim Bouhadan op proef. De middenvelder moest bij AGOVV Apeldoorn vertrekken. Bouhadan, die zijn opleiding genoot bij Willem II, speelde de afgelopen twee seizoenen in Apeldoorn. Bouhadan speelde 67 competetitieduels.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!