Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nordin Wooter wordt teamgenoot van Ronald de Boer


16 mei 2006 - Nordin Wooter doet in zijn voetbalreis rond de wereld een nieuwe bestemming aan. De 29 jarige aanvaller wordt in Qatar een ploeggenoot van Ronald de Boer. Wooter speelde de voorbije jaren voor diverse clubs in Europa, nu gaat hij aan de slag bij Al-Rayyan,


Wooter leek een grote toekomst tegemoet te gaan toen hij in het seizoen 1994/1995 zijn debuut maakte in het eerste elftal van Ajax. In de zomer van 1997 verkoos hij overgang naar het Spaanse Real Zaragoza boven een langer verblijf in Amsterdam, waar hij zich volgens 'kenners' verder kon doorontwikkelen.

In het seizoen 1999/2000 verruilde hij de Spaanse competitie voor het Engelse Watford. Via Engeland kwam hij in het seizoen 2002/2003 weer in Nederland terecht om te gaan spelen voor RBC Roosendaal. Na 1 jaar in de Eredivisie verdiende hij een transfer naar Sporting Braga waar hij het ook maar een jaar wist vol te houden. Anorthosis Famagusta uit Cyprus was zijn nieuwe club, in een half jaar wist hij een transfer naar de Griekse topclub Panathinaikos te bewerkstelligen.

In Athene zou Wooter in anderhalf jaar zestien keer in de basis starten en vijf keer als invaller het veld betreden. Komende zomer zou Panathinaikos een optie kunnen lichten om zijn aflopende contract te verlengen, Wooter en zijn zaakwaarnemer drongen er op aan hiervan af te zien. Er lonkte namelijk een zeer lucratief voorstel uit Qatar. Hier is Wooter nu op ingegaan.

Advertentie: Clubscout.nu, gratis website voor spelers met ambitie! Ben jij een (voormalig) profspeler en zoek je een nieuwe uitdaging, ga dan nu naar www.clubscout.nu en meld je aan! Clubscout.nuVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!