Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bronckhorst basisspeler in Champions League finale


17 mei 2006 - Giovanni van Bronckhorst is vanavond de enige Nederland die als basisspeler begint aan de Champions League finale in Parijs tussen FC Barcelona en Arsenal. Van Bronckhorst krijgt bij Barcelona het vertrouwen als linksback. Aan Spaanse kant zit Mark van Bommel aan de kant, terwijl dat bij Arsenal geldt voor Robin van Persie en Dennis Bergkamp.


Het is nog allerminst zeker of alle Nederlandse spelers vandaag nog hun opwachting mogen maken in de Champions League finale. Naast Van Bommel heeft het trainersduo Rijkaard/Ten Cate namelijk ook nog de blessurevrije Xavi op de bank.

Bij Arsenal lijkt men vandaag te starten met slechts 1 echte aanvaller, maar wat voor 1. Thierry Henry, waarvan nog steeds het gerucht gaat dat hij komende zomer de overstap maakt naar Barcelona, staat vandaag alleen in de punt van de aanval. Ljunberg, Hleb en Reyes moeten vanaf het middenveld bijsluiten.

Het is te hopen dat Dennis Bergkamp vandaag nog in actie mag komen. Voor Bergkamp betekent deze wedstrijd namelijk zijn officiele afscheid van het internationale voetbal. Alleen een testimonial tegen Ajax, eind juli in het nieuwe Emirates Stadion, is het enige wat nog rest na dit topaffiche.

Vermoedelijke opstellingen
Barcelona: Valdes; Oleguer, Puyol, Marquez en Van Bronckhorst; Deco, Edmilson en Iniesta, Giuly, Eto'o en Ronaldinho.

Arsenal: Lehmann; Eboué, Campbell, Touré en Cole; Ljungberg, Hleb, Gilberto, Fabregas en Reyes; Henry

Bookmakers
De Europese bookmakers verwachten dat FC Barcelona vandaag de Champions League zal winnen. Voor winst van de Catalanen wordt 1,95 maal je inzet uitgekeerd, terwijl dat voor een overwinning van Arsenal 4,25 keer je inleg is. Een gelijkspel levert 3,15 maal je inleg op.
Wed nu bij Unibet 15 euro gratis bijvoorbeeld op winst van Arsenal. Wint Arsenal de Champions League dan win je 63,75 euro, verliest of speelt het elftal van Wenger gelijk dan krijg jij je 15 euro terug! Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden. Klik nu om te profiteren: Unibet.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!