Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Eindhoven legt Kristof Aelbrecht vast


23 mei 2006 - FC Eindhoven heeft zich voor komend seizoen versterkt met Kristof Aelbrecht. De 25 jarige aanvaller had bij MVV nog een contract tot de zomer van 2007 maar mocht transfervrij uit Maastricht vertrekken. De Belgische aanvaller tekende in Eindhoven een contract voor 1 seizoen. Aelbrecht kwam eerder uit voor Vitesse en Helmond Sport.

Aelbrecht maakte in het seizoen 1999/2000 zijn debuut voor Vitesse, via Helmond Sport belandde hij in de zomer van 2004 bij MVV. In totaal speelde de Belg 106 competitieduels en kwam daarin zeventien maal tot scoren.

Ondertussen test FC Eindhoven met het oog op komend seizoen een viertal spelers in een oefenduel met Geldrop/AEK. Het betreft hier onder meer de 18 jarige Miguel Angelo Dos Santo Besugo waarvoor PSV interesse heeft en hem graag zou willen stallen bij Eindhoven. Daarnaast krijgen ook de Belg Roeland Geraerts, de 25-jarige Antoine Wellens en Jong Helmond-speler Hiep Le Minh een kans zich te bewijzen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!