Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koejoe blijft in Duitse Tweede Bundesliga


25 mei 2006 - Samuel Koejoe blijt actief in de Duitste Tweede Bundesliga. De 31 jarige aanvaller had een aflopend contract bij SC Freiburg en heeft de komende twee seizoenen onderdak gevonden bij Eintracht Braunschweig. De aanvaller speelde nooit in het Nederlandse profvoetbal maar speelde in het buitenland onder meer in Engeland en Oostenrijk.

Koejoe begon zijn profloopbaan bij het Oostenrijkse Austria Lustenau, hij zou al snelde overstap maken naar het grotere SV Salzburg. Uiteindleijk zou Queens Park Rangers hem contracteren. In Eneland wist hij niet door te breken maar in Oostenrijk was hij nog meer dan welkom. Via opnieuw Austria Lustenau belandde hij via FC Wacker Tirol uiteindelijk bij SC Freiburg.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!