Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen legt Gianni Zuiverloon vast


26 mei 2006 - SC Heerenveen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Gianni Zuiverloon. De middenvelder verlengde in januari zijn contract bij Feyenoord nog tot de zomer van 2008, maar dat wordt nu dus door Heerenveen afgekocht. In Friesland tekende Zuiverloon een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog eens een jaar. Feyenoord verhuurde Zuiverloon het afgelopen seizoen aan RKC Waalwijk.


De negentienjarige Zuiverloon moet zich bij SC Heerenveen gaan richten op de positie van rechtsback. De aanvoerder van het Olympisch Elftal speelde het afgelopen seizoen 28 competitieduels voor RKC Waalwijk, een jaar eerder speelde hij bij Feyenoord ook al tien duels.

Feyenoord had Zuiverloon onlangs laten weten dat er komende zomer nog geen plaats zou zijn in de selectie van Erwin Koeman. Voor zijn ontwikkeling was het beter geweest als hij nog een seizoen zou worden verhuurd, zo was de mening van de Rotterdammers. Zuiverloon had hier weinig trek in en voelde wel iets voor SC Heerenveen wat zich inmiddels had gemeld om de speler te kopen.

Feyenoord-directeur Chris Woerts op de website van de Rotterdammers: ‘Hij gaf aan zekerheid te willen. Toen Heerenveen te kennen gaf dat ze hem graag wilden overnemen, zijn we daarom met hen gaan praten. Hij kan in Friesland een langdurig contract tekenen en Europees voetbal spelen. Feyenoord wilde hem niet in die keuze belemmeren. We wensen Gianni heel veel succes.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!