Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Hutting stapt mogelijk naar rechter


30 mei 2006 - Rob Hutting zou per 1 juli aan de slag gaan als trainer van Fortuna Sittard. Vorige week kwam opeens het nieuws dat Hutting al weer was ontslagen. De oefenmeester laat het er niet bij zitten en geeft aan dat hij een mondeling akkoord heeft met de Limburgse club. Mogelijk daagt Hutting Fortuna Sittard voor het gerecht.


'Ik laat het hier niet bij zitten', aldus Hutting in het Algemeen Dagblad. 'Ik stap naar de rechtbank, want Fortuna ontkent een contract met me te hebben. We hebben inderdaad alleen een mondelinge overeenkomst, maar die is ook rechtsgeldig.'

Volgens Hutting ligt zijn ontslag aan Frans Körver, de nieuwe technisch verantwoordelijk man in Sittard. Fortuna Sittard sprak in het persbericht ook al over een 'verschil van inzicht over de uitvoering van het technische beleid' en zodoende af te zien van een dienstverband met Hutting. Ondertussen noemt Hutting Körver, die inmiddels is aangesteld als de nieuwe trainer, een 'wolf'.

'Körver zette Fortuna al snel voor het blok: of hij eruit of ik. De club besloot dat ik moest vertrekken.' Hutting: 'Ik denk dat ik nog steeds de juiste man voor Fortuna ben. Het allerliefst ga ik er toch als hoofdcoach aan de slag.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!