Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Soap rond Afonso Alves duurt voort


7 juni 2006 - Het blijft nog even onduidelijk of Afonso Alves vanaf volgend seizoen voor sc Heerenveen speelt. De speler vroeg en kreeg meer tijd van voorzitter Riemer van der Velde. Alles leek vrijdag al in kannen en kruiken. sc Heerenveen en Malmö FF waren het eens, sc Heerenveen en Afonso Alves waren het eens. De zaakwaarnemer eist nu echter een groter deel van de transfersom voor zichzelf op.


sc Heerenveen is niet van plan dat bedrag te betalen en stelt dat de zaakwaarnemer, de speler en Malmö FF maar moeten zien hoe ze dat oplossen. Lukt dat niet, dan gaat de transfer niet door.

sc Heerenveen probeert nu al meer dan een half jaar om Alves binnen te halen. In de winterstop ketste een overgang af, omdat Malmö op het laatste moment de vraagprijs verhoogde. Voorzitter Riemer van der Velde heeft geen nieuw ultimatum gesteld. (www.abelenstra.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!