Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edward Sturing Hoofd Jeugdopleidingen PSV


7 juni 2006 - Edward Sturing gaat bij PSV aan de slag als Hoofd Jeugdopleidingen. De 43 jarige Sturing volgt Joop Brand op die met een welverdiend pensioen gaat. Sturing tekende in Eindhoven een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar. Sturing was toe aan een nieuwe uitdaging, de afgelopen jaren was hij in diverse functies werkzaam bij Vitesse.


Sturing op de website van PSV: “Het gerucht stond drie maanden geleden al in een krant, maar toen wist ik nog helemaal van niks. Pas heel recent, tijdens mijn vakantie, is er contact geweest en kwam het tot een gesprek. Dat ging met name over de invulling van de functie. De verantwoordelijkheid over de jeugdopleiding komt bij mij, terwijl Gerrit van Tilburg een groot organisatorisch deel voor zijn rekening neemt. Ik zal dus heel veel op het veld staan, tussen de spelers. Dat is wat ik graag wil en wat men ook van mij verlangt. Het veldwerk, aan de slag met de jeugdtrainers, spelers beoordelen. Een enorme uitdaging.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!