Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en NAC eens over Jenner en Mendes da Silva


9 juni 2006 - AZ blijft actief op de transfermarkt. Volgens dagblad De Telegraaf heeft de club nu een akkoord bereikt net NAC Breda over de transfes van David Mendes da Silva en Julian Jenner. Mendes da Silva werd lange tijd in verband gebracht met Feyenoord en Ajax, maar het lijkt nooit tot een officieel bod te zijn gekomen.


Jenner ziet een transfer naar AZ wel zitten, eerder gaf hij FC Utrecht te kennen dat hij niet met de club uit de Domstad in zee wilde gaan. Toen was al duidelijk dat hij de voorkeur gaf aan een overgang naar AZ. Mendes da Silva twijfelt nog over AZ, er zouden ook twee buitenlandse clubs belangstelling hebben.

Volgens Belgische media heeft AZ overigens belangstelling voor Lierse SK-aanvaller Sasha Iakovenko. De Oekrainse aanvaller moet Huysegems gaan opvolgen. De speler heeft nog een contract tot de zomer van 2009 bij Lierse en staat ook in de belangstelling van Standard Luik.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!