Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Selectie Nederlands Elftal blessurevrij


9 juni 2006 - De selectie van het Nederlands Elftal zal geen wijzingingen meer ondergaan. De uit voorzorg opgeroepen Stijn Schaars (AZ) en Nigel de Jong (HSV) hoeven niet te worden ingeschreven bij de FIFA voor het aanstaande WK. Het duo werd uit voorzorg bij de selectie van Oranje gehaald vanwege een aantal blessuregevallen. Schaars en De Jong hebben zodoende vakantie.


Na de besloten training op vrijdag is gebleken dat Rafael van der Vaart, Phillip Cocu en Wesley Sneijder het WK kunnen beginnen. Marco van Basten zal dan ook geen wijzingen meer doorvoeren. Volgens de regels van de FIFA mag dit reglementair tot 24 uur voor het begin van het eerste pouleduel. Oranje begint zondag het WK met een wedstrijd tegen ServiŽ en Montenegro in Leipzig, de wedstrijd begint om 15.00 uur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!