Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Shakter Donetsk aast op Cristiano


10 juni 2006 - Shakter Donetsk heeft meer dan gewone belangstelling voor Roda JC aanvaller Cristiano. De aanvaller die in Limburg nog een doorlopend contract heeft tot volgend jaar zomer, mag bij Roda JC vertrekken. De Oekraïense zou mogelijk een interessante optie voor de Braziliaan kunnen zijn.


Kees Ploegsma, zaakwaarnemer van Cristiano, bevestigt in het Limburg Dagblad de interesse maar benadrukt ook dat er nog drie andere clubs interesse hebben in de 25 jarige aanvaller. „We zullen de komende tijd moeten bekijken welke club het beste bij hem past. Nadeel is wel dat Cristiano nog een jaar onder contract staat bij Roda JC, waardoor een eventuele nieuwe club automatisch ook met Roda om de tafel zal moeten gaan zitten.”

Volgens Roda JC is er naast de belangstelling in Cristiano ook interesse van clubs voor aanvaller Edrissa Sonko en middenvelder Charlie van den Ouweland, ook dit duo mag vertrekken. „De interesse voor Van den Ouweland is vrij concreet te noemen.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!