Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Trinidad en Tobago stunt tegen Zweden


10 juni 2006 - Het Trinidad en Tobago van Leo Beenhakker heeft vanavond in Dortmund voor een verrassing gezorgd door Zweden op een 0-0 gelijkspel te houden. Zweden had het overgrote deel van de wedstrijd het betere spel, kreeg ook verschillende kansen maar miste de overtuiging om ook daadwerkelijk te scoren. Kreeg men een goede kans vond men de uitstekend keepende Shaka Hislop op hun weg.

In de beginfase leek Trinidad en Tobago een zeer zware avond tegemoet te gaan. Zweden begon fel en zocht nadrukkelijk een snelle openingstreffer. Gescoord zou er niet worden waardoor duidelijk werd dat Trinidad zich nog lang zou verzetten tegen een tegengoal.

Ook toen Zweden met een man meer kwam te spelen door een rode kaart van Trinidad en Tobago verdediger Avery John (twee keer geel) wist men hier niet van te profiteren. Invaller Cornell Glen was voor Trinidad zelfs dichtbij een grotere stunt. Vanuit een bijna onmogelijke positie schoot hij nog op de kruislat.

Zweden zette in het laatste kwartier nog flink aan, kreeg ook goede mogelijkheden maar kwam niet tot scoren. Leo Beenhakker heeft door het gelijke spel in ieder geval voor een stunt gezorgd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!