Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Argentijnen koelbloedig langs beter Ivoorkust


10 juni 2006 - Vandaag stond de eerste wedstrijd in de poule van het Nederlands Elftal op het programma. ArgentiniŽ nam het op tegen Ivoorkust en bleek vooral zeer koelbloedig en dus erg efficiŽnt. De Argentijnse ploeg won tegen een beter spelend Ivoorkust met 2-1.


Ivoorkust begon het duel goed maar wist maar niet tot scoren te komen. Eigenlijk de eerste de beste kans van de Argentijnen was raak, Crespo scoorde na 24 minuten spelen. Nog voor rust zou ArgentiniŽ op een 2-0 voorsprong komen. Het was Saviola die op het randje van buitenspel de voorsprong van zijn elftal verdubbelde.

Uiteindelijk kwam Ivoorkust acht minuten voor tijd toch nog terug in het duel. Het was Didier Droga die voor de Afrikaanse ploeg tot scoren kwam. In de resterende minuten wist Ivoorkust echter niet de gelijkmaker te forceren waar het gelet op het wedstrijdbeeld zeker recht op had.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!