Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Portugal wint van Angola


11 juni 2006 - Portugal opende zeer sterk tegen Angola. Het leek een monsterzege te gaan worden voor het elftal van Scolari. Het bleef echter bij 1-0 door een treffer van Pedro Pauleta, die goal viel al na vier minuten spelen.


Al na tien seconden spelen verscheen Pauleta voor de eerste keer vanavond alleen voor doelman Joćo Ricardo, het schot eindigde echter naast het doel. Na vier minuten spelen viel de openingstreffer alsnog. Luis Figo ging op eenvoudige wijze langs verdediger Jamba en stelde Pauleta in staat de 1-0 binnen te schieten.

Portugal leek een makkelijke avond tegemoet te gaan. Aanvallend was Angola zeker niet verkeerd, maar verdedigend liet het nog al wat steken vallen. Portugal wist hier maar niet van te profiteren en zag Angola zelfs lichtelijk sterker worden. Angola werd echter bij lange na niet gevaarlijk, enkel met een aantal afstandsschoten kon het de Portugese doelman testen. De 2-0 bleef in de lucht hangen maar onder meer Cristiano Ronaldo wist het net niet te vinden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!