Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nederlandse interesse in Oostenrijkse goaltjesdief


12 juni 2006 - Aanvaller Roland Linz lijkt Austria Wien komende zomer te gaan vallen. De spits scoorde het afgelopen seizoen 15 maal in 31 duels en staat in de belangstelling van diverse clubs. Volgens diens zaakwaarnemer is er ook belangstelling van een Nederlandse club die zich heeft gekwalificeerd voor de UEFA Cup.

Volgens de zaakwaarnemer van Linz, Dr. Skender Fani, ziy er belangstelling zijn van het Portugese Boavista, een Italiaanse club die gepromoveerd is naar de Serie A, twee clubs uit de omgeving van Moskou en een Nederlandse club die volgend seizoen actief is in de UEFA Cup. Linz weigert zijn aflopende contract te verlengen waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar een andere club. Heerenveen of Groningen lijkt interesse te hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!