Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leverkusen aast op Ooijer


12 juni 2006 - Mogelijk krijgt André Ooijer dan toch nog een mooie transfer aan het einde van zijn loopbaan. Het Duitse Bayer Leverkusen zou volgens het Duitse voetbalmagazine Kicker namelijk meer dan gewone belangstelling hebben in de verdediger van PSV en het Nederlands Elftal. Ooijer zou in Leverkusen Clemens Fritz moeten gaan vervangen, de verdediger maakte namelijk de overstap naar Werder Bremen.

Het is geen geheim dat Ooijer nog een keer in zijn loopbaan in het buitenland zou willen gaan spelen. Nu hij het WK als basisspeler bij Oranje is begonnen is die belangstelling alleen maar opgelaaid. Ooijer speelde de afgelopen achtenhalf seizoen voor PSV en had vorig jaar zomer al een flirt met Schalke '04.

Leverkusen verwacht dat PSV zal meewerken aan een mogelijke transfer. Volgens Kicker vraagt PSV op dit moment twee miljoen euro voor de verdediger die volgende maand 32 wordt. Leverkusen vind dat bedrag vooralsnog te gortig, maar sluit zeker niet uit dat er alsnog wat gaat gebeuren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!