Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil ook Theo Janssen binnenhalen


12 juni 2006 - Feyenoord hoopt zich na Huysegems, Kolkka en Lucius op korte termijn ook te gaan versterken met Theo Janssen. Volgens Johan Derksen zouden Vitesse en Feyenoord inmiddels al in onderhandeling zijn. Derksen meldde dit nieuws in het RTL programma Voetbal Insite. Janssen heeft al meerdere malen in interviews aangegeven graag voor een topclub te willen gaan spelen, waarbij Feyenoord de voorkeur genoot.


Mogelijk komt het dus tot een hereniging met Nicky Hofs en Theo Janssen, die eerder een sterk middenveld vormde bij Vitesse. De 25 jarige Janssen speelde met uitzondering van 1 seizoen bij het Belgische KRC Genk al zijn hele voetballeven bij Vitesse. Er zijn al jaren geruchten dat Feyenoord een oogje heeft op Janssen, maar het lijkt nu volgens Derksen daadwerkelijk tot een transfer te komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!