Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sevilla aast op Joris Mathijsen


13 juni 2006 - Joris Mathijsen staat in de belangstelling van Sevilla, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant zou de club uit de Spaanse Primera Division ook al een bod hebben gedaan op de verdediger. AZ lijkt echter voorlopig niet mee te willen werken aan een transfer ondanks dat Mathijsen al eerder te kennen had gegeven graag in het buitenland te willen spelen.


AZ en Mathijsen onderhandelen al enige tijd over het openbreken en verlengen van zijn nog tot de zomer van 2008 doorlopende contract. Tot een akkoord kwam het tot dusver nog niet. UEFA Cup winnaar Sevilla verwacht zodoende een kans te kunnen mamken, AZ voorzitter Scheringa is echter niet van plan een van zijn sterren te verkopen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!